Är detta område bedrägeri från namecheap.com?
Är detta område bedrägeri från namecheap.com?
Jag flyttade min domän från namecheap.com länge sedan och fortfarande de skickar mig den här typen av meddelanden? Kan de verkligen skicka mig förnyelse e-post även om jag inte längre är värd min domän med dem? Om jag betalar dem vad som skulle hända?
Namecheap.com
Domän förnyelse meddelande till stackians.com
Datum: 12/7/2008 6:47:58
------------------------
Förnya dina domäner för så lågt som $ 9,69
Kära Melissa,
Detta meddelande är att informera dig om att en av dina domäner som löper ut
snart. Vänligen handla snabbt och förnya domänen så snart som möjligt. Om du
behöver inte förnya domänen kommer att utgå och kommer att vara tillgänglig för
allmänheten. Närmare uppgifter om domänen anges nedan.
Domain Name: stackians.com
Registrerad den: 1/6/2007 12:00:00
Registrerad för 2 år (s)
Ut den: 1/6/2009 12:00:00
Dagar ut: 30
Klicka på följande länk för att förnya
namecheap.com / renew.asp? dom = stackians.com
Det är din domän. Tappa inte bort det. Uthyrning domänen löper ut kommer
Inaktivera alla e-post vidarebefordran URL vidarebefordran etc. Det finns inget
garantera att du kommer att kunna förvärva domänen efter det
ut. Domänen kan förnyas för så lite som ett år och för
ett pris så lågt som $ 9,69. FÖRNYA IDAG!
Tack,
Namecheap.com Sales.
namecheap.com (så jag vill inte länka till dem)
Tags:





































