És aquest frau de domini de namecheap.com?
És aquest frau de domini de namecheap.com?
Vaig moure el meu domini des de fa molt de temps namecheap.com i encara m'estan enviant aquest tipus de missatges? Poden realment em envieu missatges de correu electrònic de renovació, encara que jo ja no sóc de hosting del meu domini amb ells? Si jo els pagament el que passaria?
Namecheap.com
Domini avís de renovació de stackians.com
Data: 2008.12.07 06:47:58 AM
------------------------
Renovi seus dominis per tan baix com $ 9,69
Estimada Melissa,
Aquest avís és per informar-lo que un dels seus dominis està expirant
aviat. Si us plau, actuï ràpid i renovar el domini tan aviat com sigui possible. Si
no renovar el seu domini serà eliminat i estarà disponible per a
del públic. Detalls del domini es proporcionen a continuació.
Nom de Domini: stackians.com
Data de registre: 2007.01.06 00:00:00 AM
Registrat per: 2 any (s)
Venç el: 01/06/2009 12:00:00 AM
Dies de Venciment: 30
Feu clic al següent enllaç per renovar
namecheap.com / renew.asp? dg = stackians.com
És el teu domini. No t'ho perdis. Deixar que el domini d'expirar es
etc reenviament desactivar tots els desviaments de correu electrònic, url No hi ha
garantia que vostè serà capaç d'adquirir el domini després que
expiri. El domini pot ser renovat com a mínim un any i per
un preu tan baix com $ 9,69. RENOVAR AVUI!
Gràcies,
Namecheap.com Vendes.
namecheap.com (jo per això no vol vincular els mateixos)



































